Щендер за бельо

Щендер за бельо

Канално пано + шкаф

Канално пано + шкаф

Закачалка за бельо

Закачалка за бельо

Манекен дама графит мат скулптурирана коса

Манекен дама графит мат скулптурирана коса

Манекен дама скулптурирана коса черен гланц

Манекен дама скулптурирана коса черен гланц

Манекен дама черен гланц

Манекен дама черен гланц

Манекен дама бял без глава

Манекен дама бял без глава

Манекен дама легнала перлен гланц

Манекен дама легнала перлен гланц

Мъжки манекен тен

Мъжки манекен тен

Манекен мъж  лак абстрактна глава

Манекен мъж лак абстрактна глава